هفت تولید کننده برتر ملی بخش کشاورزی گیلان تجلیل شدند
جارستان به نقل از ایرنا؛ هفت تولیدکننده بخش کشاورزی گیلان در سی و پنجمین دوره انتخاب و معرفی نمونه های ملی بخش کشاورزی، به عنوان برتر کشوری انتخاب و امروز یکشنبه طی مراسمی همزمان با سراسر کشور به صورت ویدئو کنفرانس با حضور رئیس جمهوری در محل استانداری تجلیل شدند. رئیس سازمان جهادکشاورزی گیلان روز
جارستان به نقل از ایرنا؛ هفت تولیدکننده بخش کشاورزی گیلان در سی و پنجمین دوره انتخاب و معرفی نمونه های ملی بخش کشاورزی، به عنوان برتر کشوری انتخاب و امروز یکشنبه طی مراسمی همزمان با سراسر کشور به صورت ویدئو کنفرانس با حضور رئیس جمهوری در محل استانداری تجلیل شدند.
رئیس سازمان جهادکشاورزی گیلان روز یکشنبه در این باره گفت: ارسلان کریمی شیرازی از شهرستان رضوانشهر در بخش زراعت تولید کننده نمونه برنج “محلی”، طوفانه فرهور از صومعه سرا در بخش ترویج کشاورزی بانوی نمونه کارآفرین روستایی و عباس مهرپور از شهرستان صومعه سرا در بخش منابع پایه تولید – منابع طبیعی در رشته زراعت کار نمونه چوب “صنوبر شمال و غرب” برگزیده کشوری شدند.
مسعود الماسی اظهار داشت: اکبر باشلقی از فومن در بخش باغبانی تولید کننده نمونه چای، مظفر پیواک از رشت در بخش پرورش دام، طیور و آبزیان شرکت تعاونی نمونه صیادی پره شمال، مرتضی امامقلی وند در بخش شیلات و آبزیان پرورش دهنده ماهیان خاویاری در مناطق ساحلی و معصومه خوان پانه چمخاله در بخش امور زنان تسهیلگر نمونه زن روستایی به عنوان برگزیدگان ملی سی و پنجمین دوره انتخاب و معرفی نمونه های ملی بخش کشاورزی معرفی شدند.
وی با بیان اینکه تولید کنندگان برتر استانی در بخش کشاورزی گیلان نیز امروز طی مراسمی تجلیل شدند، اضافه کرد: تولید کنندگان برتر استانی و ملی در قالب کانون خبرگان و تولیدکنندگان شهرستانی در قالب انجمن خبرگان شکل می گیرد.
رئیس سازمان جهادکشاورزی گیلان بیان داشت: تولیدکنندگان برتر ملی به عنوان مشاوران رییس سازمان جهادکشاورزی تعیین شده اند و طی برنامه ریزی مدون جلساتی را با هدف پیشبرد اهداف سازمان برگزار می کنند.
وی خاطر نشان کرد: تولیدکنندگان برتر استانی و شهرستانی نیز به عنوان مشاوران مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ها تعیین شده اند و طی برنامه ریزی مشخص شده تجارب و تخصص خود را در جهت پیشبرد اهداف کشاورزی به کار می برند.
رئیس سازمان جهادکشاورزی استان گیلان بیان داشت: از تخصص و تجارب تولیدکنندگان برتر در امر آموزش، انتقال تجارب در واحد تولیدی در قالب کانون یادگیری برای سایر کشاورزان استفاده می شود.
وی با بیان اینکه شبکه برکت استان گیلان نیز همزمان با استودیو کشاورز سایر استان ها افتتاح شد، خاطر نشان کرد: این شبکه بستری مناسب برای ارایه آموزش های مجازی و فضای اینترنت است.
رئیس سازمان جهادکشاورزی استان گیلان بیان داشت: این برنامه با بهره مندی از کارشناسان و محققان تهیه و به صورت مستقیم از آموزش های لازم در اختیار بهره برداران بخش کشاورزی قرار می گیرد.
استان گیلان دارای ۳۱۴ هزار هکتار اراضی کشاورزی است، ۳۱۷ هزار نفر از مردم استان در بخش کشاورزی مشغول به فعالیت هستند، برنج، چای، زیتون، پیله ابریشم، بادام زمینی، زیتون، فندق و مرکبات عمده ترین محصولات کشاورزی گیلان هستند.
گیلان دارای ۲۳۸ هزار هکتار اراضی شالیزاری است.
برچسب ها :رشت، کشاورزی، گیلان
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰